keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Suihkuseurapiiritaidemesenaatti aloittaa

Ensin uutiset: meillä on suihku! Meillä on suihku! Meillä on suihku!

Tarkkaan ottaen suihku noin fyysisenä objektina on ollut meillä jo tovin, mutta se on lojunut makuuhuoneen lattualla pahvilaatikossa, koska kauan sitten tilattu suihkukoppi viipyi matkallaan. Mutta lasikoppi saapui eilen, ja tänään P asensi isänsä kanssa sen paikoilleen samaan aikaan, kun järjestelin kirjahyllyämme värijärjestykseen. Saan käyttää suihkua huomisaamuna ensimmäisen kerran, kun saumat ovat jähmettyneet tarpeeksi. Pitää miettiä valmiiksi jo suihkuserenadikappale tätä juhlavaa hetkeä varten. Kuohuviini, ilotulitus ja suihkuseurapiirijuhlatkaan eivät liene liioittelua.

Olen pessyt itseni kuukauden ajan parhaani mukaan keittiön lavuaarin ääressä kykkien. Ympäristöministeriöstä ei ole vielä soitettu hygieniahaittojen takia, mutta sisua homma kyllä vaatii. Kaikki tähän mennessä käyneet neljä yövierastamme ovat hyväksyneet asiaintilan tyynen stoalaisesti.

Toiseksi toiset uutiset: koska tämä blogi on oma uni(kko)versumini ja olen sitä mieltä, että maailma on kiinnostavan taiteen takia parempi paikka, haluan jakaa taidelinkkejä kiinnostaviin juttusiin, jotka voivat olla vaikka kotisivuja, yksittäisiä teoksia tai nettisarjakuvia.Suosikkikirjojakin ja -elokuviani mainostanen.

Olen koonnut jo muinoin kiehtovien linkkien listan, mutta lisävinkit ovat tervetulleita. Jos sinulla, oi lukijani, on avaimet taideparhauteen, jaa ne kanssani. Tulossa ainakin seuraavat osat: hyönteispallo, keskiaikasurrealismi, hometalot, uudelleen tehdyt lapsuusvalokuvat!

Kolmanneksi tiedotus: saavun viikon kuluttua Suomeen syyslomalle.  Haluan tavata olentoja, tyyppejä, persoonoita, henkilöitä ja ihmisiä. Haluatteko te tavata minut? Milloin, missä, miksi, missä asussa, millaisten tähtien alla?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti