tiistai 14. helmikuuta 2012

Olohuone

Nytpä esittelen teille olohuoneemme. Kun muutimme taloon, olohuonen värivalikoima oli kuin tuulahdus raikasta hedelmäsalaattia: seinät hohtivat keltaista ja oranssia, ovenkarmit 90-luvun henkistä vaaleansinistä.


Seurasi tapettien repimistä, puunausta ja uudelleentapetointia. Oranssi vaihtui vihreään. Katto piti myös pestä: jynssäsin sen tikapuiden päällä keikkuen ja Sikstuksen kappelin katon maalanneen Michelangelon kärsimyksiin samaistuen.


Emme ole ostaneet mitään olohuoneen huonekaluja itse lukuun ottamatta pientä jakkaraa, joka ei näy kuvissa. Sohvaryhmän saimme P:n isoäidiltä, sohvapöydän ja kaapin toisen puolen isoisältä, kirjahyllyt Brysselin seudulla asuneelta suomalaisnaiselta ja ruokapöydän tuoleineen eräältä kaveripariskunnalta, joka halusi vaihtaa sen pienempään. Kollektiivinen kiitos kaikille! Nyt voimme siirtää anteliaisuuden periaatetta eteenpäin tarjoamalla pöydän ääressä suuria belgialaishenkisiä aterioita. Tulkaa kylään!

2 kommenttia:

  1. Oho, en kyllä olisi uskonut että kaikki huonekalut on saatu lahjoituksina, sen verran hyvin sointuvat yhteen :) Ja tuo riikinkukonsulkaviuhka... ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen kyllä tosi tyytyväinen noista, poikaystäväni isovanhemmilla on hyvä maku. :) Riikinkukkoviuhkan olen ostanut itse joskus nuorempana Helsingin Backstreetilta.

    VastaaPoista