torstai 9. helmikuuta 2012

Tämä on minun kaupunkini, osa 2
Ensimmäinen osa löytyy täältä. Kuljin taas samoilla silloilla, samojen kanaalien varressa kuin lokakuussa. Mutta valo on nyt eri; helmikuun valo. On täällä muutakin nähtävää, torneja ja linna yliopisto ja värikkäitä retrotapetteja myyvä kauppa ja pieni designkatu ja sellainen sivukuja, jonka poikki oli eräänä iltana viritetty naruun Suomen ja Walesin lippuja (!?) ja jonka varrella näytti sijaitsevan salakapakka. Ja sitten oli se kahvila tai kauppa, jonka nimikyltin vieressä roikkui pieni punainen puuflyygeli, mutta kun hiippailin sen luo kameran kanssa, flyygeli olikin kadonnut. Taide lyhyt, elämä pitkä.

Mitä sinä, lukijani, toivoisit minun kuvaavan? Kaupungilla, kotona, vaatekaapillani, pihallani? Ja mielipidekysymys: ovatko kuvat nyt sopivan kokoisia vai liian pieniä? Pystyisin säätämään niitä suuremmiksi ja pidän suurten kuvien katselusta, mutta koskapa tihrustan niitä pienen läppärini ruudulta,oma käsitykseni mittasuhteista voi olla erilainen kuin jonkun toisen.

3 kommenttia:

 1. Nää on tosi kauniita kuvia. Nyt on vähän ikävää Gentiä :)

  Kuvat on mielestäni aivan sopivan kokoisia. Mulla on ihan normikoikoinen näyttöruutu,siltä näkyy kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. Kiitos! Meidän koneella ne näkyvät hyvin ja suurennettuina. Olisi kiva, jos kamerasi kanssa kävelisit pikkukaduille ja kuvaisit jokapäiväistä hyörinää. Olisi kiva nähdä, miten kadun ihmiset on puettu ja kenties kuvaa kaupasta, siis kuvaa Belgian arjesta. Kuvaa siitä, mitä syötte hienolla aterialla. Unohtamatta luonnonkuvaa ja tulevan kevään kukkaloistosta kuvaa. Lisää kuvaa eläimistä, lampaista myös.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille! Kevät-, ruoka-, lammas- ja kaupunkikuvia on tulossa!

  VastaaPoista