torstai 16. helmikuuta 2012

Well, that's no ordinary rabbit

Ennen kuin lähden Suomeen hiihtolomalle, rykäisen tänne taas yhden sistustusmerkinnän varastoistani, jotta kehtaan pitää blogistani löllöily-, laskiaispullansyömis- ja sosialisointitauon. Hiihtolomaa kutsutaan täällä nimellä krookusloma, mikä kertonee jotain ilmastoeroista.

Olen esitellyt teille aiemmin romanttisen punaisen makuuhuoneemme. Jotain on kuitenkin puuttunut; olen kaivannut huoneeseen jotain valkoista, tasapainottavaa ja särmää tuovaa elementtiä. Kun poikaystäväni (joka on suuri Monty Python -fani) Killer Rabbit päätyi loikoilemaan verenpunaisen peitteen päälle, palaset loksahtivat paikoilleen. Tappajajänis tappaa terävillä hampaillaan painajaiset, jotta saamme nukkua rauhassa. On sitä hullumpiakin lemmikkejä ihmisillä (tai no, hullumpia, ei ehkä sittenkään...).

 4 kommenttia:

 1. Miten se voikaan olla noin suloinen... :) Hyvää hiihto- ei kun krookuslomaa!

  VastaaPoista
 2. Pupumme on hyvin sympaattinen persoona, jos hänen himoaan montypythonilaisten ritareiden veren makuun ei oteta lukuun. Hyvää lomaa sinnekin! :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottoman tyylikästä! Kirjoitin joskus sisustuslehteen, eikä siellä ollut ikinä mitään noin oivaltavaa (kerran oli kyllä aika merkillinen asunto, joka oli täynnä kaiken maailman Maoja ja Che Guevaroja...) Lamppu, punaiset värit, sänky, köynnös ja tietenkin pupu, kaikki ovat loistoja.

  VastaaPoista
 4. Maija Haavisto: Kiitos (ja tervetuloa!). Mainiota! Tykkään lukea sisustuslehtiä sopivina annoksina, mutta niissä esiintyy kyllä kieltämättä aika niukanlaisesti terävähampaisia pupuja. Löytyyköhän sisustuslehtien kansainväliseltä kentältä mitään outoihin asuntoihin erikoistunutta lehteä?

  VastaaPoista