keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Aikamatkatoimisto

Tänään kahvilaan mennessäni keskustan sivukujalta löytyi aikamatkatoimisto. Eräässä näyteikkunassa oli maapalloin kokous, toisen ikkunan takaa kurkkivat merimiespoikanen ja vanha piano (taikka flyygeli - en saa enää kuvastani selvää). Aikamatkatoimisto oli nyt suljettu, mutta kun turvauduin internettiin, tähän moderniin hapatukseemme, löysin sieltä aukioloajat ynnä muuta kiinnostavaa.
Voisin poiketa aikamatkatoimistoon joskus sisälle ja buukata matkan vaikka 1800-luvun Pariisin taiteilijapiireihin tai keskiaikaiseen ylimystön pirskeisiin. Jos liput on myyty loppuun, voin toki vain katsella jänniä kuriositeetteja menneiltä ajoilta. Saattaa toki olla, että seuraavan kerran ohi kulkiessani putiikki onkin salaperäisesti haihtunut ja törmään siihen uudelleen vasta joskus 2040-luvulla ihan eri maassa ja kaupungissa. Sitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Oho, aika loistava idea! Sä tunnut aina törmäävän kaikkeen mielenkiintoiseen ja kiehtovaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gentissä ihanien yllättävyyksien frekvenssi on kyllä aika kiitettävä! Löysin tänäänkin hienon taideteoksen kadulta, mutta koskapa kameraa ei ollut mukana, otan siitä kuvan joskus toiste. :)

      Poista