torstai 26. huhtikuuta 2012

No mitäs se Simo juttelikaan?

Belgian asukki Suklaasydän suositteli maaliskuussa kommentissaan gentiläistä Simon Says -kahvilaa. Kahvilain ynnä kauneuden ystävänä testasinkin sen eilen samalla reissulla, jolla kohtasin aikamatkatoimiston. Suosittelen! Seinät hohtivat tummaa turkoosinsineä, pöydät oli pinnoitettu Emery & cie -kaakeleilla ja kahvi oli sangen kelpoa lajissaan.

Kun saavut riemunkirjavan talon kohdalle...

...olet perillä!

Suosittelen isoa cappuccinoa!

Miau!

Kahvilatoverini tutustui kahvilakissaan.

Ulkona Belgian huhtikuu loisti kaunemmilla säteillään (ehe ehe).

Vessassa oli kultainen lavuaari...

...ja hanana vettä sylkevä kultainen peura.
Jos kiinnostaa pistäytyä Simossa (niin kuin paikan heti suurilla verbaalianorektikon kyvyilläni nimesin), aukioloajat ja muut yhteystiedot löytyvät kahvilan nettisivuilta. Simon Says on kahvilan lisäksi bed & breakfast -paikka. Ehkä joskus pitäisi buukata hotellihuone omasta kaupungista ihan vain sen siksi, että näkisi, millaisilla jännäkaakeleilla ja -väreillä se on sisustettu.

Kuva: www.jobat.be

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onpa! Pitää vielä testata joskus leivonnaisten makeus. :)

   Poista
 2. Jännäkaakeleita ja vettä sylkeviä kultaisia peuroja! Huippu! :D Tuohon tyyliin sisustaisin kotini, ellei meillä asuisi myös joku, jolla on hieman konservatiivisempi maku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös! Meillä tosin esteenä on ennemminkin raha, koska nuo ovat aika hintavia. Mies kyllä sallisi meille kultaisen peuran vessaan. :D

   Poista
 3. Tuo kahvilan värimaailma on kyllä nin ihana. Leivonnaisia en ole minäkään ehtinyt vielä testaamaan. ehkä ensi kerralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ainakin listan vilkaisemisen perusteella. :)

   Poista