perjantai 2. marraskuuta 2012

Onni!

Hohoo. Arvasin! Julistin tiistaina uutiseni, ja heti oli ilmestynyt raju piikki lukijatilastoihini. Hauskaa, että täällä käypi vielä populaa lukemassa, vaikka meikämandoliini ei millään taivu jatkuvasti korkealaatuista pohdintaa ja ruoastaan ja päivän asuistaan Hipstamatic-valokuvia suoltavaksi bloggariksi.

Minä ja siippani P olemme siis kihloissa. Tapahtumien taustalla on sekä kahdenkeskeisiä modernin parin keskusteluja mutta myös P:n pitkä ja mystinen salajuoni, johon sisällytettiin kaksi siskoani ja jonka tarkoitus oli hankkia (kaksoissiskoni samankokoisia käsiä hyödyntäen) sellainen sormus, jota ei saa Belgiasta. Kosinnan jälkeen hyppelimme ympäri huonetta ja heiluttelimme käsiäni. Sitten palasin graduni pariin ja menin hollannin tunnille, jonne olin tehnyt tehtävät huonosti. Tässä hollantilaisessa kaupungissa me tapasimme vaihto-opiskelijoina, ja tässä hollantilaisessa kaupungissa me menimme kihloihin. Häät sentään pitänemme Belgiassa.

Kihlameiningin jälkeisenä päivänä Iso G eli gradu poistui elämästäni autuaammille lukumaille eli ohjaajani seuraan. Sillä hetkellä, kun painoin lähetysnappulaa (jonka tarkoitus oli välittää gradu siskolleni, joka printtasi sen belgialaissuklaapalkalla), P avasi samppanjapullon. Tai itse asiassa se aukesi nolosti jo vähän aikaisemmin, korkki lensi tantereeseen ja kullanvaalea Moët & Chandon virtasi laseihimme. Ja nyt elämä jatkuu niin kuin ennenkin, samoja tyyppejä olemme, mutta häiden suhteen sentään sanomme jo kun eikä enää jos.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen lukenut joskus kiehtovia häämerkintöjäsi, mutta nyt taidan käydä tsekkaamassa ne uudelleen uudesta näkökulmasta. :)

   Poista
 2. Onnittelut miunkin puolesta! Ja on kiva myös, että gradutyö oli vihdoinkin päässyt pois elämästäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä gradun jättäminen tarkastettavaksi on suuri helpotus. Olen nähnyt viime öinä painajaisia kaikista mahdollisista sinne jääneistä virheistä. :D

   Poista
 3. Onnea ja iloa, satatuhatta kiloa!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitän!

   Voimme pian palata muuten kaupunkimatkasuunnitelmaamme, koska tiedän loppuvuoden aikataulut jo kohtalaisen hyvin. Voit siis joku päivä hypätä junaan ja kiitää kohti pohjoista. :)

   Poista